Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/hotelfl7/web/mastergym.al/wp-content/plugins/legacy-admin/lib/legacy-functions.php on line 387
Kreu - Master Gym

Mbajeni trupin
në formë & të fortë

Fillo sot

Abonimet & Tarifat

1 Muaj - Çdo ditë

L4.500

Femra - 4.000 L

 • Dushi i përfshirë
 • Sauna e përfshirë
 • Dollap me çelës i përfshirë

1 Muaj - 12 seanca

L4.000

Femra - 3.500 L

 • Dushi i përfshirë
 • Sauna e përfshirë
 • Dollap me çelës i përfshirë

2 Muaj - 15 seanca

L5.000

 • Dushi i përfshirë
 • Sauna e përfshirë
 • Dollap me çelës i përfshirë

6 Muaj - Çdo ditë

L25.000

 • Dushi i përfshirë
 • Sauna e përfshirë
 • Dollap me çelës i përfshirë

Të gjitha ofertat

Shikoni të gjitha ofertat që Master Gym ofron për ju

Numra, numra, numra...

home_gym_counter_1
2652

Abonentë të lumtur

home_gym_counter_2
350

metra katror sipërfaqe

home_gym_counter_3
3

Instruktorë

home_gym_counter_4
6

Ditë të javës

Filloni stilin e jetës tuaj të shëndetshëm sot

Jetesa e shëndetshme është brenda mundësive tuaja, duke filluar sot. Sigurisht, jeta e shëndetshme është një angazhim afatgjatë, jo një modë e lehtë, por ka hapa të cilat mund të merren tani, hapa që do t'ju bëjnë më të shëndetshëm se dje e që do të hapin rrugën për të jetuar të shëndetshëm edhe nesër.

Fillo!

Oraret e hapjes

Çdo ditë të javës mund të vini dhe të përdorni ambientet e palestrës sone.

 • 800 - 2200
 • Pushim

Na kontaktoni